Arenan skapar nya möjligheter och upplevelser som inte funnits tidigare. Från lokala, mindre möten på VIP-läktaren till stora event med flera tusen deltagare från när och fjärran.

Ett lyckat event kräver dock alltid planering och det är många trådar och kontakter att hålla reda på. Du som arrangör ansvarar för allt praktiskt kring ditt event, från ansökan till det officiella programmet och hyra av lokal eller markplats, ordna ljud och teckentolk, till moderator.

Region Gotland erbjuder arrangörer av publika kulturevenemang digitalt stöd via de checklistor som finns på almedalsveckan.se. Arrangörer kan också vända sig direkt till de kommersiella aktörer som listas här på sidan.

Nu kan du, som arrangör, också marknadsföra ditt evenemang i arenan. Här finns fyra stora digitala skyltar längs långsidorna där event, tävlingar och reklam enkelt kan visas. Mediakuben i taket kan också användas eller varför inte bjuda in till ett eget event och hyra en VIP-loge. Den passar för mingel eller middag och bjuder på bästa sittplatserna.

Kontaktuppgifter till några av de företag som jobbar med evenemang på Gotland:

GoGotland

Telefon: 0498-21 33 33
E-post: info@gogotland.se
www.gogotland.se

Gotland Active

Telefon: 0498-230 300
E-post: info@gotlandactive.se
www.gotlandactive.se

Hansa Event AB

Telefon: 0739-24 63 68
E-post: info@hansaevent.se
www.hansaevent.se